Méretezett cserépkályha az Ön otthona igényei szerint!

Méretezésről – méretezett cserépkályha

Minden kályha egyedi alkotás, egyedi tulajdonságokkal, egyedi környezetben, amelyek megértése, kiismerése izgalmas kihívás. Manapság nem lehet szokás alapú ökölszabályok mentén tervezni kályhákat. Nemcsak a sajátos igények, de a helyszín adottságai is megkövetelik a pontos számításokat. A Kályhás Ipartestület (MACSOI) által létrehozott méretező szoftver fejlesztésében személyesen vettem részt. A program létrehozásával nagy lemaradást pótoltunk be, ugyanis az osztrák és szlovák kályhások már régóta méretezett kályhákat készítenek.


Miért jó Önnek, ha méretezett kályhát kap?

  1. személyre szabottság: pontosan az Ön igényei szerint lesznek meghatározva a kályha méretei, alapvető tulajdonságai.
  2. biztonság és nyugalom: nem lesz gond a kéményhuzatával, nem fog a kályhája kifüstölni, nem kell a szén-monoxid miatt aggódnia.
  3. garancia: a méretezett kályhák üzemszerű használat esetén biztosan számítható teljesítménnyel üzemelnek élettartamuk végéig.
  4. szabványosság: méretezett kályhákhoz a Kályhás Ipartestület (MACSOI) által elismert tanúsítványt adok, amely igazolja, hogy az adott kályha minden törvényi előírásnak megfelel.
  5. hatékonyság & takarékosság: a pontos számításoknak köszönhetően a kályhája hatásfoka megfelelő minőségű tüzelő mellett garantált lesz, így a lehető leghatékonyabban fog hasznosulni az elégetett fa energiája.

 


 

További olvasnivalók az lgd-kalyha.hu-n:


You may also like...