Kályhaátrakás

Kályhaátrakás

Jól bevált cserépkályhája már nem úgy fűt, mint korábban? Elégedetlen a teljesítményével, mégsem szeretne drágán, teljesen új fűtésrendszert kiépíteni? Hatékony és olcsó fűtési megoldást keres?

Hagyományos építésű cserépkályhák üzemideje megfelelő használat mellett: 15-20 év. Ennyi idő alatt a sok fűtési ciklus kikezdi a belső szerkezetet, még akkor is, ha minőségi anyagokból lett anno építve. A fugák meglazulásával, kiesésével, a kályha huzata leromlik, fűtési szezonon kívül, kellemetlen szagot adhat. Járatok bedőlése pedig kifüstölést vagy akár a kályha üzemképtelenségét is eredményezheti.

Ne várja meg a bajt, újíttassa fel kályháját még a fűtési szezon kezdete előtt!

Amennyiben nem biztos, hogy újra kell rakatnia kályháját, kérjen előzetes diagnosztikát.

A diagnosztika ingyenes, amennyiben nálam rendeli meg kályhája átrakását!

Szolgáltatás díja – cserépkályha átrakás

  • netto: 150 000 – 250 000 Ft

Az ár tartalmazza a kályha szakszerű lebontását, a csempék tisztítását, az elhasználódott belső anyagok cseréjét minőségi samott anyagokra, valamint a munkadíjat. A végleges ár függ a kályha méretétől és az igényelt extráktól.

Igényelhető extrák

  • ökotűztér: 60 000 Ft
    ökotűztérrel hatékonyabb, ezáltal gazdaságosabb a tüzelés, valamint nemcsak a jelenlegi, de a hamarosan szigorodó környezetvédelmi normákat is maradéktalanul teljesíti a kályha.
  • külső levegőbevezetés: 24 000 Ft
    külső levegőbevezetéssel a kályha nem a lakás légteréből, hanem közvetlenül a szabadból kapja a levegőt, így nem okoz kellemetlen huzatot, valamint nem kell aggódnia a CO miatt sem.

Budapest 30 km-es körzetén túl – távolságtól függően – kiszállási díjat számítok fel.

Érdeklődés, kapcsolat