Ajánlatkérés

Találkozzunk személyesen!
– Konzultációs csomag –

cropped-lengyel-gabor-daniel-elerhetoseg.jpg

Ahogy minden otthon más és más, éppúgy nincs két egyforma kályha vagy kandalló. Ahhoz, hogy megtaláljuk, melyik az Ön számára mind esztétikailag, mind technikailag legmegfelelőbb választás, nélkülözhetetlen a személyes konzultáció. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeállítottam egy konzultációs csomagot, amelyben minden benne van, ami ahhoz szükséges, hogy megtaláljuk a közös nevezőt, és megszülethessen álmai kályhája, kandallója, vagy kemencéje.
A találkozón Önnek lehetősége nyílik személyesen megismerkedni velem, megtekintheti és kézbe veheti partnereim által rendelkezésre bocsátott mintadarabokat, katalógusokat, valamint végig böngészheti referenciáimat, ötletgyűjteményemet.

Mit tartalmaz a konzultációs csomag?

konzultáció3 LGD

  • Mindenek előtt egy személyes találkozót, amelynek során átbeszéljük az Ön személyes elképzeléseit, terveit. Egyedi, akár extrém megoldások is szóba jöhetnek, nem rettenek meg a kihívásoktól 😉 ! Természetesen csak olyan munkát vállalok, amelyek az esztétikai megjelenésen túl technikailag is minden követelménynek megfelelnek.
  • Több hazai és külföldi gyártótól mintacsempe-készlettel, burkolatmintákkal és naprakész termékkatalógusokkal rendelkezem, amelyeket megtekinthet személyesen. Hiszen egészen más monitor előtt ülve nézegetni különböző színmintákat, mint a helyszínen kézbe véve választani közülük.
  • Miután megtaláltuk, hogy mely kályhatípus(ok) jöhetnek számításba, már könnyedén választhat számos inspirációt tartalmazó képgyűjteményből, amelyet magammal viszek a találkozóra.
  • A konzultációs csomag a fentieken túl tartalmaz egy több nézetes, méretarányos 3D látványtervet az Ön otthonába illesztve, amely alapján Ön el tudja dönteni, hogy a terv illeszkedik-e eredeti elképzeléseihez. Az előzetes tervek jóváhagyása után tételes árajánlatot küldök pdf-ben.
  • A csomag Budapest és Sárvár 50 km-es körzetén belül tartalmazza a kiszállás díját is.

Mennyibe kerül a konzultációs csomag?

A csomag díja 25 000 Ft, amelynek értékét megrendelés esetén jóváírom.

100% elégedettségi garancia

garancia

Amennyiben a találkozónk végén úgy érzi, nem én vagyok az Ön embere, nem kell kifizetnie a konzultáció díját. Ha pedig az elkészült látványterv nem nyerte el tetszését, jelezze felém, és visszafizetem a konzultációs csomag árát!

Milyen előzetes információkra van szükség a találkozó előtt?

Ha rendelkezésére áll, kérem, küldjön egy alaprajzot, ezen felül a kémény (ha már megépült) belső átmérője és magassága szükséges. Ezen felül küldhet képeket, internetes hivatkozásokat, hogy milyen megjelenésű kályhák, kandallók, kemencék tetszenek Önnek a leginkább.

konzultáció LGDMikor kérjen személyes konzultációt?

Akár már másnap, hogy megálmodta, szeretne egy cserépkályhát, kandallót, vagy kemencét! Sajnos sok esetben már csak az építkezés / házátalakítás végén keresnek csak fel, és ilyenkor derül ki, hogy például a tervező nem gondoskodott az égéshez szükséges levegőellátásról, esetleg nem megfelelő, vagy éppenséggel túl nagy kéményt választottak. Mindezek elkerülése érdekében javaslom, vegyük fel a kapcsolatot mielőbb!

Még nem biztos a dolgában? – Beszéljünk telefonon!

Hívjon, vagy adja meg telefonszámát, egyéb elérhetőségét, és felveszem Önnel a kapcsolatot, amint aktuális munkáim engedik.

Kapcsolatfelvétel – Kötelezettség nélkül

Természetesen a kapcsolatfelvétel semmire sem kötelezi, sőt örömmel veszem, ha akár apróbb kérdésekkel is hozzám fordul. Amennyiben kérdése van cserépkályhákkal, kandallókkal vagy bármilyen kapcsolódó témával kapcsolatban, kérem, töltse ki az alábbi űrlapot vagy keressen telefonon (vasárnap kivételével 9 -18h között).

Remélem, hamarosan együtt örülhetünk kályhájának, kemencéjének!

 

Elérhetőségeim:
lengyelgabor’kukac’gmail.com
+36-30-375-0990

sgni


konzultáció - LGD